standaard

Perfect Dak Nederland

Meten is weten. Dat geldt voor ons online marketingbureau én de dakdekkers bij onze opdrachtgever Perfect Dak Nederland. Al meer dan 50 jaar zijn ze op daken door heel Nederland te vinden, terwijl het zicht op online klantverkeer ver te zoeken was. Hoogste tijd dus om meer klanten uit internet te halen. Natuurlijk wist Maatwerk Online raad met deze klantvraag. Lees in deze case wat de website statistieken ons nu vertellen!

Over onze samenwerking

Sinds de start van onze samenwerking met Perfect Dak Nederland in juli 2015 hebben we mooie resultaten behaald. Om te beginnen is de website van het dakbedrijf in een spiksplinternieuw jasje gestoken. De site werd responsive (goed leesbaar op tablets en telefoons) en gericht op de lezer voor het bereiken van actie. Ook is Google Analytics gekoppeld, zodat we konden starten met het uitvoeren van webanalyses. En omdat we bij Maatwerk Online niet graag stilzitten, hebben we tijdens de webbouwfase het AdWords account al overgenomen en heringericht. All succesfully!

Resultaten in cijfers

 • Daling kosten per klik in AdWords van méér dan 35%
 • Stijging doorklikratio van AdWords advertenties van méér dan 150%
 • Stijging totale vertoningsaandeel in AdWords van 80% naar 97%
 • Daling CPA (kosten per acquisitie) van € 57,99 naar € 10,83

Succesvol in deze case

Bij Perfect Dak Nederland zitten de klappers in de perfecte combinatie van een nieuwe site, data analyse, plus de juiste AdWords strategie. Omdat de nieuwe website een koppeling heeft met Analytics, is Maatwerk Online in staat om de daadwerkelijke conversies ‘volle bak’ door te meten. Dat maakt dat ambitieuze ondernemers slim in kunnen spelen op klantbehoeften.

Zo pakken we door!

Als opsteker voor de behaalde resultaten kreeg Maatwerk Online akkoord om ook de SEO vindbaarheid te verbeteren. Inmiddels staat Perfect Dak Nederland voor de belangrijkste zoekwoorden in de top 5 van Google. Moet je bedenken dat de oude website totaal niet te vinden was tussen de eerste 100 Google-resultaten…

Ondertussen blijven we ons bezighouden met SEO en SEA voor Perfect Dak Nederland. Daarnaast zijn we in gesprek om naast de huidige site nieuwe projecten op te starten. 

Stel je vraag

 • * velden zijn verplicht.

Recente projecten

 • Perfect Dak Nederland

  Meten is weten. Dat geldt voor ons online marketingbureau én de dakdekkers bij onze opdrac...

 • Scrolla!

  Scrolla! is een nieuw concept in de webdesign business. Om het merk goed en op de juiste manier i...

 • TC University

  Voor TC University is Maatwerk Online gestart met een Google AdWords campagne en een Bing adverte...

 • IBP Interieurbouw

  Nadat IBP Interieurbouw een nieuwe website had laten maken, wilden ze ook aan de online marketing...

 • 1Kapper

  Voor www.1kapper.nl hebben we een Google AdWords campagne opgezet met als missie: conversies gene...

 • JHN Creatives

  Websitebureau JHN Creatives bouwt en ontwerpt websites voor diverse bedrijven. Om dit goed aan de...