standaard

Certificeringen Maatwerk Online

Maatwerk Online haalt altijd het beste in zich naar boven voor de klanten. Dat resulteert niet alleen in mooie resultaten voor de klanten. Maar ook in diverse certificeringen van Maatwerk Online waar we enorm trots op zijn!

Huidige certificeringen Maatwerk Online:

Google Partner

Maatwerk Online Google PartnerAls online marketing bureau is dit wellicht het hoogst haalbare: bekroond worden tot Google Partner. Als Google Partner moet je voldoen aan een aantal eisen: strenge diploma's halen, kwaliteitscampagnes in Google AdWords bouwen en onderhouden en een minimaal advertentiebudget bij Google gebruiken. Maatwerk Online is niet alleen Google Partner maar scoort op de 'Prestatie-index' van Google bovengemiddeld:Prestatie Index Maatwerk Online bij Google

Google AdWords Qualified Individual

Google AdWords QualifiedAls medewerker van Maatwerk Online ben je verplicht om het Google AdWords Qualified Individual diploma te halen. Er zijn diverse diploma's die behaald kunnen worden via Google. Deze diploma's zijn alleen te behalen als je kennis van Google AdWords en ervaring met het programma hebt. Om het jaar moeten deze diploma's opnieuw worden behaald zodat voor klanten de kwaliteit gegarandeerd blijft. Sinds 2012 zijn de medewerkers van Maatwerk Online onafgebroken AdWords Qualified.

Google Analytics Qualified Individual

Google Analytics Qualified IndividualOm de klanten van Maatwerk Online niet alleen topniveau AdWords campagnes aan te bieden, ben je als medewerker van Maatwerk Online ook verplicht om dit diploma voor Google Analytics te halen. Hiermee zijn we aantoonbaar in staat om Google Analytics op de juiste manier te implementeren, analyseren en te begrijpen. Met Google Analytics is het mogelijk om alle websitestatistieken bij te houden en op basis daarvan beslissingen te nemen om de website of webshop nog betere te laten renderen.

Google AdWords Shopping Qualified

Shopping QualifiedAls webshop heb je meer mogelijkheden binnen het adverteren op Google. Met Google Shopping bijvoorbeeld. De mederwerkers van Maatwerk Online zijn Google AdWords Shopping Qualified; we zijn aantoonbaar in staat om een rendabele campagne te beheren binnen het Google Shopping netwerk. Ook dit diploma moet om de 12 maanden opnieuw worden behaald.

Bing Ads Accredited Professional

Bing Accredited ProfessionalZoekmachine adverteren is interessant voor eigenlijk ieder bedrijf. Maar zoekmachine adverteren is meer dan alleen adverteren in Google. Ook in andere zoekmachines zoals Bing en Yahoo is het mogelijk om te adverteren. De medewerkers van Maatwerk Online zijn Bing Ads Accredited. Daarmee zijn we aantoonbaar in staat om op de juiste manier een advertentiecampagne in Bing te onderhouden.

Online Persuasion Qualified Individual

Online Persuasion Qualified IndividualHet ultieme geheim achter online succes ligt verborgen in de werking van het brein. Als je weet hoe het brein reageert op een tekst, afbeelding, productpresentatie of prijs, dan weet je hoe consumenten benaderd moeten worden om koopgedrag te stimuleren. Tijdens de online training ‘Master Online Overtuigen' heeft Lars Maat geleerd hoe het brein beslissingen neemt en hoe deze kennis ingezet kan worden op o.a. websites en webshops. Tijdens een pittig examen heeft Lars Maat zijn kennis en inzichten bewezen op het gebied van online persausion.

Stel je vraag

 • * velden zijn verplicht.

Recente projecten

 • Perfect Dak Nederland

  Meten is weten. Dat geldt voor ons online marketingbureau én de dakdekkers bij onze opdrac...

 • Scrolla!

  Scrolla! is een nieuw concept in de webdesign business. Om het merk goed en op de juiste manier i...

 • TC University

  Voor TC University is Maatwerk Online gestart met een Google AdWords campagne en een Bing adverte...

 • IBP Interieurbouw

  Nadat IBP Interieurbouw een nieuwe website had laten maken, wilden ze ook aan de online marketing...

 • 1Kapper

  Voor www.1kapper.nl hebben we een Google AdWords campagne opgezet met als missie: conversies gene...

 • JHN Creatives

  Websitebureau JHN Creatives bouwt en ontwerpt websites voor diverse bedrijven. Om dit goed aan de...